Vacature! Wij zijn op zoek naar een nieuwe kok!

Geschreven door The Living. Gepubliceerd in Nieuws

kok gezocht


Wij zijn op zoek naar hulp in onze keukens!!! Hou jij van koken? Wil je veel leren? En wil je aan de slag bij de leukste plekken van Delft? Wij hebben een superleuk plekje vrij in onze keukens bij The Living en HUmmUS!

Het gaat om een functie van 13-15 uur op de donderdag/vrijdag/zaterdag. Basis keukenervaring is vereist (koude kant, catering) en een voorliefde voor groenten, bio en duurzaamheid en een instant klik met het team!

Houd je van taartjes bakken en wil je dat professioneel verder ontwikkelen en uitbreiden naar de rest van de keuken? Dan is het ook mogelijk om bij ons aan de slag te gaan voor de bovenstaande functie! Je begint dan wel met minder uur maar wel met uitzicht op meer in de toekomst in volwaardige training en begeleiding.

Spreekt dit jou aan? Mail dan jouw CV en motivatie naar jobs@jointheliving.nl.

Trackback from your site.

Leave a comment

Locatie

  • Asvest 8
    2611 PK Delft

Contact

    info@jointheliving.nl

Openingstijden

Di-Za 12.00u -20.00u
Zo-Ma Gesloten

Volg ons