buffet3


Ons idee is als volgt: gezond, eerlijk en lekker eten maken. 100% biologisch en betaalbaar. Eten dat met heel veel liefde is gemaakt; gedreven door een creatieve passie en een heel groot hart. Eten dat bereid is met dankbaarheid en respect voor dier, mens en onze mooie, blauwe planeet. Zo is The Living ontstaan: een traktatie voor de mond, rust voor de ziel en energie voor het lichaam. Want bewust eten is bewust leven.


HET BEDRIJF

Het groter plaatje achter The Living is een initiatief dat tot doel heeft het overbrengen van bewustzijn en kennis m.b.t. duurzaamheid in het algemeen en biologisch en duurzaam eten in het bijzonder. Daarbij draagt The Living niet alleen direct bij aan de gezondheid en welzijn van de omgeving, maar steunt het op een persoonlijke wijze de lokale bedrijvigheid en de lokale biologische landbouw in Delft.


100% BIOLOGISCH

Bij The Living weet je zeker dat alles wat je op je bord hebt 100% biologisch is; onbespoten, puur en eerlijk en ook zoveel mogelijk lokaal geteeld en verwerkt.


FOOD & DRINKS

Omdat wij werken met seizoensproducten, hebben wij een wisselend aanbod: frisse, in de zomer en heerlijke comfort food in de winter. En de inspiratie halen wij vanuit de hele wereld. Bekijk hier wat er vandaag op het buffet staat. Je kunt ook bij ons terecht voor koffie, latte, thee, homebrew chai en verse sapjes en smoothies. The Living is met name voor take-away, maar we hebben een wel een aantal zitplaatsen voor als je rustig aan tafel wilt zitten. Reserveren is niet mogelijk.


gridje2


VOOR IEDEREEN

The Living is voor iedereen. Zo is ons buffet zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan meerdere wensen: vegan, lactosevrij, glutenvrij, raw, suikervrij en notenvrij. En we werken alleen met ongeraffineerde suikers. Bij elk gerecht op het buffet staat een icoon dat aangeeft welke van bovengenoemde eigenschappen van toepassing zijn.


PRIJS

Bij The Living reken je af op basis van gewicht. Zo betaal je alleen voor wat je opschept. Let op, bij ons kun je alleen met pin betalen (wij accepteren ook credit cards).

Lunch (12.00u – 16.30u)
Buffet: 100 gram a € 2,15
Soep: € 3,50 per serving

Diner (16.30u – 20.00u)
Buffet: 100 gram a € 2,15
Soep: € 3,50 per serving


LOCATIE

Onze locatie op het Asvest is de plek van waaruit aan bovengenoemde doelen (zie “Het Bedrijf”) wordt gewerkt. In het hart van de stad en met een directe en persoonlijke interactie met de mensen. Dit is volgens ons de beste manier om kennis en bewustzijn over biologisch eten en duurzaamheid over te brengen op een groot publiek.jorineopfietsklein3

Foto door Andrew Chin


Over Jorine

Mijn naam is Jorine en ik ben de kok en de ondernemende kracht achter The Living. Ik ben The Living begonnen uit liefde: liefde voor mijn stad, liefde voor eten, liefde voor mensen en liefde voor de wereld waar we allemaal op leven. Ik hou van koken, en eten natuurlijk ook. Ik ben al van jongs af aan aan het koken, ik kan er al mijn creativiteit en passie in kwijt. The Living is daarom ook mijn creatieve uitlaatklep; niet alleen het eten, maar ook de inrichting, styling, recepten, artikelen en fotografie zijn van eigen hand. Als ik mensen kan inspireren ook iets moois en betekenisvol te beginnen voor zichzelf, zou dat het allermooiste zijn. Daarnaast vindt ik het natuurlijk geweldig om een lach op iemands gezicht te toveren met heerlijk en eerlijk eten. Ik hou ervan om te koken met smaakvolle verse producten vol levenskracht. Daarmee kook ik graag lekkere en gezonde gerechten vanuit alle windstreken.

Voedsel is het allerbelangrijkste onderdeel van het leven, maar dat lijken we hier in het Westen soms vergeten te zijn. Voedsel en voedselkeuzes hebben de kracht om de wereld een betere plek te maken. Pesticiden, Kiloknallers, plofkippen, hongersnood, bodemuitputting, milieuvervuiling, obesitas, diabetes, cholesterol, hart- en vaatziekten, watertekorten, oneerlijke handel, uitbuiting, ongelijkheid en een groeiende wereldbevolking. Dit zijn allemaal hedendaagse thema’s die te maken hebben met voedsel, en dat is jammer, want het gaat niet de goede kant op. De mooie dingen aan voedsel; gezondheid, kracht, voorspoed, samenzijn, delen en het vieren van het leven zijn allemaal naar de achtergrond verdrongen omdat we zijn vergeten hoe belangrijk eten eigenlijk is. We nemen het voor lief, en erger nog, we verwoesten de aarde die ons voedt; waar we van afhankelijk zijn. The Living is een duurzaam initiatief, om te laten zien dat duurzaam ondernemen mogelijk is, en dat als ik het kan, jij het ook kan. Ik wil graag perspectief bieden om mensen bewust te maken dat het ook anders kan, en dat je daar aan mee kan werken. Door bewuste keuzes te maken met betrekking tot voedsel kan je de wereld veranderen. Door voor jezelf keuzes te maken met betrekking tot jouw gezondheid en de mensen om je heen, en door keuzes te maken voor de wereld, waar wij en toekomstige generaties nog graag op willen leven. Met The Living wil ik graag een stapje in de goede richting zetten en biologisch, gezond en lekker eten toegankelijk maken voor iedereen.

We hopen jullie snel te zien!

signature

Locatie

  • Asvest 8
    2611 PK Delft

Contact

    info@jointheliving.nl

Openingstijden

Di-Za 12.00u -20.00u
Zo-Ma Gesloten

Volg ons