Hoe gaat een haartransplantatie in Turkije in zijn werk?

Hoe gaat een haartransplantatie in Turkije in zijn werk?

27 september 2021 0 Door Ivo

Tegenwoordig zijn er erg veel mensen die onzeker zijn over hun haar, voornamelijk hun haargroei. Door social media en het internet kijken we vooral naar de perfecte plaatjes, waardoor we ons snel onzeker voelen op het moment dat we niet aan de verwachtingen voldoen. Echter kan het ook erg veel narigheid opleveren wanneer iets niet zo is zoals je wilt. Haaruitval of een uitgevallen haarlijn kunnen erg storend zijn en kan dit leiden tot onzekerheid. Vooral met foto’s zul jij je onzeker voelen, omdat jij je waarschijnlijk niet lekker in je vel zult voelen. 

Gelukkig is er tegenwoordig steeds meer mogelijk om deze problemen op te lossen en de onzekerheden af te laten nemen. Zo kun je kiezen voor een speciale behandeling voor het hoofd en het haar, maar kun je ook kiezen voor een haartransplantatie. In dit blog vertellen we je hier meer over!

Wat is een haartransplantatie?

Misschien heb je er wel eens over gehoord, maar leggen we je het toch graag nog eens een keer uit. Bij een haartransplantatie zullen de wortels van haren aan de achterzijde van het hoofd, ook wel kransje genoemd, worden verwijderd en boven op het hoofd teruggezet. Vaak kunnen er op een plek geen of nauwelijks haren groeien, maar is dit probleem met een haartransplantatie verholpen. Vanuit het donorgebied zal de gehele haar worden getransplanteerd naar het hoofd. Vanuit hier zullen de wortels zich ontwikkelen en ook niet afsterven, waardoor je binnen enkele maanden al snel over volledige haargroei zult beschikken. 

Er zijn verschillende soorten behandeltechnieken die uiteindelijk zullen zorgen voor een volledige(re) haargroei. Zo is er de DHI methode, Fue methode, Saffier methode, PRP behandeling en is er nog veel meer mogelijk. De specialisten in Nederland kunnen dit voor je doen, maar is het ook mogelijk om een haartransplantatie in Turkije te ondergaan!

Kies voor een haartransplantatie in Turkije 

Waarom kiezen mensen voor een haartransplantatie Turkije? In Turkije zijn er veel meer specialisten die gespecialiseerd zijn in het uitvoeren van haartransplantaties. Ook zullen de kosten veel voordeliger zijn dan in Nederland!

In Turkije wordt je door Nederlandse begeleiding ontvangen en zal de begeleider hier nog eens het proces uitleggen. Op de tweede dag zal er een haarlijn getekend worden, geheel naar jouw wensen! Na het consult is het tijd voor het maken van foto’s en ga je onder begeleiding van de Nederlandse assistente de operatiekamer in. De derde dag zal alles van de haartransplantatie gecontroleerd worden, kun je eventueel een stad bezoeken en is het alweer tijd om naar Nederland te gaan. Ook in Nederland is de controle en verzorging erg belangrijk, om zo het maximale resultaat te realiseren!