Hoe kan je je telefoon beschermen?

Hoe kan je je telefoon beschermen?

29 september 2021 0 Door Ivo

Heb jij net een nieuwe telefoon of is je telefoon net gerepareerd om het scherm te vervangen? Waarschijnlijk wil je jouw telefoon dan niet nog eens laten vallen! Nu kun je natuurlijk erg streng zijn tegen jezelf en voorzichtig zijn met je mobiele telefoon, maar zit een ongeluk hem in een klein hoekje. Het kan namelijk zomaar gebeuren dat je telefoon eens een keer valt, waarna deze stuk gaat. 

Dit willen we natuurlijk voorkomen! Daarom vertellen we je in dit blog hoe je jouw telefoon kunt beschermen met een telefoonhoesje. Niet met een simpele phone case, maar juist eentje die je helemaal zelf hebt ontworpen!

Zelf een telefoonhoesje maken

Wanneer je een nieuw telefoonhoesje nodig hebt, zou je er eens naar kunnen kijken om een telefoonhoesje zelf te gaan ontwerpen. Er zijn verschillende websites waar je dit kunt doen en is het telefoonhoesje hier volledig te personaliseren. Zo kies je bijvoorbeeld een unieke foto uit of maak je een fotocollage, kies je het type telefoon en heb je met enkele klikken al een persoonlijk telefoonhoesje. Pimp hem nog even met een aantal unieke kleuren en emoji, waarna je hem besteld en al snel je telefoon kunt beschermen!

Ontwerp je telefoonhoesje bij case24!

Wanneer je nu opzoek bent naar een geschikte website waar je jouw telefoonhoesje wilt ontwerpen, zou je eens kunnen kijken naar case24. Bij case24 kun je zelf telefoonhoesje maken tegen een voordelige prijs. Op de website selecteer je jouw type mobiele telefoon, waarna je aan de slag kunt gaan met ontwerpen. Kies bijvoorbeeld voor een unieke foto, fotocollage of ander leuk design voor je mobiele telefoon!

De juiste bescherming voor je mobiele telefoon

Met een zelf ontworpen telefoonhoesje van case24 beschik je niet alleen over een uniek telefoonhoesje, het zorgt ook nog eens voor de juiste bescherming van je mobiele telefoon. Wanneer je telefoon valt zal deze niet direct stuk zijn, maar zul je hier nog wel altijd voorzichtig mee moeten zijn.

Met een back cover beschik je over het voordeel dat je niet constant het hoesje open hoeft te klappen. Je beschermt de achterkant en de zijkanten van de telefoon, maar is het beeldscherm daarentegen niet beschermd. Je zou kunnen kiezen voor een ander soort telefoonhoesje, maar kun je ook kiezen voor een kwalitatieve screen protector. Kijk eens naar alle mogelijkheden van case24 en hoe jij je telefoonhoesje kunt stijlen, deel je ervaring met anderen en geniet vooral van je eigen en persoonlijke ontworpen telefoonhoesje van case24!