Hoeveel kost het om een Lamborghini te huren?

6 oktober 2021 0 Door Ivo

Wanneer je wel eens een auto hebt gehuurd, begrijp je dat de kosten per dag afhangen van het soort voertuig dat je kiest. Je kunt je voorstellen dat het huren van een Lamborghini niet de meest goedkope optie is, maar het is wel een unieke ervaring. Wat zijn de kosten voor het huren van een Lamborghini?

Wat zijn de regels voor het huren van een Lamborghini?

Het bedrijf waar je een Lamborghini huurt, weet van jouw geschiedenis als bestuurder. Ook houden ze rekening met je leeftijd. De meeste bedrijven zullen meer in rekening brengen voor het huren van een auto als je jonger bent dan 25 jaar. De regels worden nog strenger als het gaat om het huren van een luxe auto. Heel wat van de luxe autoverhuur bedrijven geven jou niet zomaar de sleutels van een Lamborghini als je jonger bent dan 25 jaar. Nee, ook niet als je er een maar een paar dagen wil huren.

Verzekering

De meeste bedrijven vragen naar jouw  verzekering om ervoor te zorgen dat alles in orde is. Ook krijg je bij het huren van een Lamborghini te maken met borg. Hou in gedachten dat de prijs varieert afhankelijk van wanneer je de Lamborghini wilt huren. De meeste bedrijven vinden het fijn wanneer je de auto meerdere dagen huurt en met name in het weekend heeft dit de voorkeur.

Wat zijn de kosten voor het huren van een Lamborghini?

Het bezitten van een sportieve en dure auto is de droom van veel mensen. Maar het is voor weinig personen weggelegd om een Lamborghini in hun garage te hebben. Gelukkig is huren ook een optie. En luxe autoverhuurbedrijven weten dat er altijd wel iemand is die graag voor een of meerdere dagen wil rondrijden in een Lamborghini. Daar hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan. Laten we nu eens kijken naar de kosten voor het huren van een Lamborghini. Een 2017 Lamborghini Huracan kost 841 dollar per dag, wat omgerekend 725 euro is. Een Lamborghini huren is dus een prijzige aangelegenheid.

Wat als je iets minder budget hebt?

Heb je iets minder te besteden? Dan zijn er gelukkig ook mogelijkheden. Een 2012 Gallardo kost ongeveer 584 dollar per dag, omgerekend iets meer dan 500 euro. Een 2014 Bentley Continental GT in Miami is al goedkoper, namelijk 441 dollar per dag, zo’n 380 euro. Je moet er wat voor over hebben, maar dan heb je wel een geweldige ervaring! Daarnaast is het ook altijd mogelijk om andere sportwagen huren.